May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla ve ödüllerle kutladık.

11 D sınıfı öğrencilerimiz Bursa Panorama Müzesi ile Ulu Camii ziyaretinde

Voleybol Takımımız

Mürsel MTAL ❤️ Ege Üniversitesi

May

10/D Sınıfından Melek Şahin adlı öğrencimiz 100 metre kategorisinde 1.ci olarak okulumuzu onurlandırmıştır. Başarılarının devamını dilerim

1 Mayıs'ta kitap fuarındayız

2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SORUMLULUK SINAVI ŞUBAT 2023

Takvimi indirmek için tıklayın

Ock

Okulumuz eTwinning okulu olmak amacıyla yürüttüğü e-Güvenlik çalışmalarının sonucunda "eSafety Label Bronze" ile ödüllendirildi.

Ock

Mürsel MTAL Ailesi olarak dijital güvenliğe önem veriyoruz.Öğrencilerimizi dijital güvenlik konusunda her yönden bilgilendirmek amaçlı e güvenlik ekibimizce broşür hazırladık.Broşürlerimiz öğrencilerimiz tarafından oldukça ilgi gördü.

Ock

Okulumuz e Twinning ve e Güvenlik Ekibinde yer alan Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Semra YALÇIN,tüm öğretmen ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle birlikte Güvenli Gelecek Güvenli İnternet temalı okul panosu hazırlamışlardır.

Ock

13/01/2023 tarihinde okulumuz PDR öğretmeni İbrahim YILDIZ,okulumuz öğretmenlerine yönelik TEKNOLOJİNİN DOĞRU KULLANIMI VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI konulu bilgilendirme semineri sundu.Okul çıkışı düzenlenen seminere tüm öğretmenlerimizin eşzamanlı katılımını sağlamak amacıyla zoom aracılığı ile online bağlantı kuruldu.

Ock

12/01/2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine Okul PDR Öğretmenim İbrahim YILDIZ TEKNOLOJİ BAĞIMLIĞI konulu bilgilendirme semineri hazırlayıp sundu.

BTR Öğretmenimiz Sedat ÇAĞ,seminerden tüm okul öğrencilerimizin eşzamanlı faydalanması için sınıflarımıza online bağlantı sağladı.

Ock

16/01/2023 tarihinde okulumuzda Bursa İl Jandarma Komutanlığı,Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ortaklığında sosyal içerme eğitim programı kapsamında Akran Zorbalığı semineri uygulanmıştır.Okulumuz öğretmen ve öğrencileri gerek konferans salonumuzda gerekse sınıflarımıza sağlanan online bağlantıyla seminere katılım göstermişlerdir.