Ekm

Binlerce yıllık Türk devlet geleneğinin son ve en çağdaş ülkesi olan Türkiye Cumhuriyetinin 100.yaşı hepimize kutlu olsun .Bu devleti kuran başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,tüm şehit ve gazileri  minnetle anıyor, yüz yıllar boyunca huzur ve barış içerisinde  yaşamasını diliyoruz

MÜRSEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAV PROGRAMI(1.DÖNEM 1.YAZILI SINAV)

Ekm

11/ B sınıfı öğrencilerimizin Sağlık Hizmetleri öğretmenimiz Fulya Mutluer ile Meme Kanseri Farkındalık Haftası dolayısıyla Mudanya İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi ziyaretleri.

Ekm

9-C sınıfı öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri Funda Yılmaz ve Kimya öğretmenimiz Sibel Kömeağaç ile Mudanya'nın kalbi Mütareke binasını ziyaret ettiler..

Ekm

Okulumuz 11A ve B sınıfı öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Büşra Çağ ile Muradiye Külliyesi içerisindeki El Yazması Eserler Müzesini keşfederken türbeler bölümü, II. Murat Camii ve Hüdavendigar Külliyesi ziyaretinde bulundu.

Yedi Göller Gezisi

Tubitak 4006 Bilim Fuarlarına Destekleme Programına Kabul edildik

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMIMIZ.SINAVA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

MÜRSEL AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi velileriyle birlikte kayıt işlemlerini gerçekleştirmek üzere 15 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla okulumuza bekliyoruz.

Haz

Türkiye ve Romanya’dan ortaklarımızla birlikte yürüttüğümüz " Famous Mathematicians in History" adlı eTwinning projemizde  matematiğin tarihsel gelişimini ünlü matematikçilerin hayatlarını araştırarak inceledik. 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonu karne töreninde projemizde görev alan öğrencilerimizden  Pelin, Bedirhan, Utku, Esma, Merve, Sıla, Adem ve İlayda’ya katılım belgelerini verdik.

Haz

"Geleceğe  açılan sağlık kapınız " sloganıyla çıktığımız yolda birçok güzelliklere, başarılara imza attık hep birlikte. Şimdi de bir ilki yaşamanın mutluluğu içerisinde sevgili 11.sınıf öğrencilerimizle önlük giyme törenini gerçekleştirdik. Çünkü bir sağlıkçı o önlüğü giydiği andan itibaren kendisini unutur ve yaşamının merkezine hastaları, yaşlıları ve 112 diyen herkesi koyar.O önlük ışık olur, nefes olur, hayat olur. O önlük imdat çığlığına en büyük kalkan olur. Yolunuz açık olsun gençler. İçinizdeki merhamet ve vicdanı unutmadan giydiğiniz önlüğün hakkını vereceğinize yürekten inanıyoruz. Çünkü siz Mürsellisiniz. Çünkü siz sağlığa ve geleceğe açılan kapının muhteşem mimarlarısınız..

Haz

Bursluluk Sınavı başvuruları başladı.

May

Mürsel Mesleki ve Teknik Lisesi olarak ortak olduğumuz ASOCIACION EUROPA 2020  gençlik merkezinin  Pente Genil/Ispanya 'da düzenlediği '' Women Entrepreneurs and Mindfulness' isimli eğitim çalışmasına 8/14 Mart tarihleri arasında  katılım sağlandı..