Nevin ÇELİK - Müdür Yardımcısı

İlk, orta ve lise eğitimimi Ordu´da,  yüksek öğrenimimi ise Erzurum´da   Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde tamamlayarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak meslek hayatıma başladım. İlk görev yerim Tunceli Anadolu Lisesi. Ardından Gemlik Lisesi, Nuri Erbak Lisesi ve Bursa Erkek Lisesinde çalıştım.  Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde iki yıl Dil Uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında girdiğim Yöneticilik sınavını kazanarak Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladım. Halen Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Tiyatro ve şiire aşık, okumaya tutkun, sinemaya sevdalı ve her daim öğrenci olarak tanımlayabilirim kendimi.  Yeniliği severim ve heybemi doldurmak için bilgiyle, paylaşmak için genç dimağlarla Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji bölümüne kayıt yaptırdım. 2.sınıf öğrencisiyim.  Beşikten mezara kadar eğitim anlayışıyla yolculuğumu sürdürmekteyim.

Sevgiyle, şiirle, sağlıkla ve elbette gülümseyerek...