Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mürsel Mah. 21.Yüzyıl Cad. Bademli mevkii Mudanya/BURSA
Vizyon
Mensubu olmaktan gurur duyulan, öğrencileri, eğitim kadrosu, eğitim programları ve bilimsel çalışmaları ile bir model oluşturan, bölgesel ve ulusal düzeyde tanınıp tercih edilen, lider ve öncü bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak.
Misyon
Milli eğitimin temel ilkelerine bağlı kalarak, modern vebilimsel eğitim yöntemleriyle sürekli mesleki gelişime açık olan, temel sağlık hizmetleri doğrultusunda bakım verebilecek yeterli mesleki beceriye sahip; eğitim, araştırma ve liderlik rollerini üstlenebilen sağlık personeli yetiştirmek. Ürettiği projelerle, bölgesel sağlık ihtiyaçlarının belirlenmemesinde ülkemizin sağlık hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.
Ulaşım
Okulumuza Bursa´dan gelmek isteyenler için organize sanayi otobüs duraklarından B/36-M otobüsleri ile ulaşmanız mümkündür. Mudanya´dan direk ulaşım yoktur; Bademli kavşağına kadar otobüs ya da minibüsle gelinip B/36-M otobüslerine binilebilir.
Servis hizmeti verilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Mudanya´ya bağlı Mürsel Mahallesi´ndedir (Eski adı Mürsel Köy),Emine Örnek Eğitim Kurumları ve Bursa TED Kolejinin yakınındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine (Kent meydanı) 26 km, ilçe merkezine (yunuslar) ise 16 km. uzaklıktayız.
2022/2023 Eğitim Öğretim yılında 102 öğrenci kayıt olmuştur.
Okulumuza yerel yerleştirme ile öğrenci kaydı olmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Atletizm, Bocce,Teakwando dallarında takım ve bireysel İl derecelerimiz bulunmaktadır.
Erasmus